Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

AA Kozijnen


Kozijnen - Deuren - Dakkapellen - Serres - Schuifpuien

Hout - Aluminium - Kunststof

Adres en contactgegevens:


Uitingstraat 34

5331 EJ  Kerkdriel

Tel: 0418 - 634 206

Mob: 06 - 48 377 050

Fax: 0418 - 634 206

info@aa-kozijnen.nl

www.aa-kozijnen.nl


Bereikbaarheid:Wij zijn bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers

AA-Kozijnen is dé specialist in kozijnen, deuren, dakkapellen, serres en schuifpuien van kunststof, hout en aluminium kozijnen. AA kozijnen staat voor de topkwaliteit producten die wij leveren met een garantie van maar liefst 10 jaar tegen Oost-Europese prijzen. Voor een relatief laag bedrag kun u een grote verbetering aan of in uw huis of bedrijf aanbrengen, met een verlaging van uw energieverbruik. Test ons uit en u wordt beslist onze volgende tevreden klant!


AA-Kozijnen is een verkooporganisatie die zich heeft toegelegd op het in- en verkopen van o.a. deuren en kozijnen aan de woningbouw, aannemers en particulieren. Dit is ons vak en daar zijn wij goed in! Om onduidelijkheid te voorkomen, hebben wij enkel gekozen voor de beste en de meest duurzame kwaliteit die er voorhanden is. Dit alles in kunststof, aluminium en vele houtsoorten. Wij werken samen met moderne fabrieken in Duitsland en Polen.


De deuren, kozijnen e.d. worden in Polen ingekocht, waar wij met verschillende fabrieken in de afgelopen jaren een goede relatie hebben opgebouwd. Deze moderne fabrieken hebben zeer goed geschoolde werknemers. Deze fabrieken leveren hun hoogwaardige producten in geheel Europa. De producten zijn van topkwaliteit en voldoen aan diverse Europese normen.


Deze fabrieken betrekken hun profielen van de dochterbedrijven Aluplast en Wymar. Aluplast is een van de grootste kozijn-profielen fabrieken van Duitsland. Wymar uit België is een van de grootste profielen leveranciers van de Benelux. Van deze profielen worden uw kunststof en aluminium kozijnen gemaakt.


De meranti kozijnen worden in Polen zelf gemaakt en worden tegendraads verlijmd, waardoor werken en kromtrekken van kozijnen niet meer voorkomt! Het gebruikte glas is van hoogwaardig HR++ thermopeen en we gebruiken uitsluitend politiekeur hang- en sluitwerk op al onze kozijnen en deuren.