Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Begrafenisonderneming

De Jongh

Adres en contactgegevens:


Kerkstraat 17b

4181 AA  Waardenburg

Tel: 0418 - 65 20 39


Reepijzer 5

3371 JC  Hardinxveld-Giessendam

Tel: 0184 - 61 11 54


Wierinxwal 25

4251 XK Werkendam

Tel: 0183 - 70 10 17


info@begrafenisondernemingdejongh.nl

www.begrafenisondernemingdejongh.nl

Wij zijn dag en nacht persoonlijk bereikbaar op bovenstaande telefoonnummers

Waardig, stijlvol en in alle rust…

Een geliefde verliezen raakt de mens in zijn diepste bestaan. Daarom is het goed in deze verdrietige dagen mensen om u heen te hebben die u vele zorgen uit handen nemen. Begrafenisonderneming de Jongh is er voor u: dag en nacht.

Meelevend en zorgend.


Sinds 1982 verzorgt Begrafenisonderneming de Jongh begrafenissen in geheel Midden-Nederland en daarbuiten. "Kernwoorden die bij ons altijd centraal staan, zijn 'waardig', 'stijlvol' en 'rust', aldus eigenaar Henny de Jongh.


"Je komt altijd bij verdrietige mensen over de vloer, waar het dagelijks leven even stil lijkt te staan. We zien het als onze taak om in die omstandigheden alle zaken rondom de begrafenis op gepaste wijze te regelen. Dat betekent heel goed luisteren naar de wensen van de familie, mee te denken en waar nodig adviezen aan te reiken.


Ook met een overledene gaan we piëteitsvol om. Zo wordt voor het vervoeren van een overledene altijd onze stijlvolle Cadillac of Lincoln rouwauto gebruikt. Op de begraafplaats wordt de overledene door onze dragers op de schouder naar het graf gedragen. Vanzelfsprekend kan dit ook door de familie zelf worden gedaan."


Dag en nacht bereikbaar

"Of we nu overdag of 's nachts gebeld worden, men krijgt altijd direct één van ons aan de telefoon. Dan maken we een afspraak om de begrafenis te bespreken of komen indien nodig meteen naar de familie", vertelt medewerker Peter van der Leer.


"Wanneer iemand thuis is overleden wordt eerst door ervaren mensen de laatste verzorging gedaan. Het komt ook voor dat iemand van de naaste familie mee wil helpen. Vervolgens spreken we met de familie in alle rust alles door betreffende de begrafenis.


Als een overledene thuis wordt opgebaard, brengen we de familie dagelijks een bezoek. Het doet altijd weer goed als je merkt dat je in die dagen met de familie een vertrouwensrelatie opbouwt.


Enkele weken na de begrafenis nemen we contact op met de familie om een afspraak te maken voor de nazorg: onder andere het regelen van de dankbetuiging en het bespreken van een grafmonument."


Wilsbeschikking

"Steeds meer mensen regelen bij leven al de belangrijkste zaken voor hun begrafenis", aldus collega Danny Melieste. "In een wilsbeschikking kunnen mensen heel concreet aangeven hoe ze willen dat hun begrafenis zal worden verzorgd."


Begrafenisonderneming de Jongh heeft vestigingen in Waardenburg, Hardinxveld-Giessendam en Werkendam. Om principiële redenen worden er alléén begrafenissen verzorgd en wordt er op geen enkele manier medewerking verleend aan crematies.


Thuis opbaren

Voor de rouwverwerking kan het erg belangrijk zijn dat de overledene thuis wordt opgebaard, zo is de ervaring. "Veel mensen denken dat het bij hen thuis niet kan", zo zegt Henny de Jongh, "maar wij hebben alle materialen voorhanden om in elke woning – ook in kleinere ruimtes – een gepaste opbaarruimte te creëren. Omdat we van een zeer goede koeling gebruikmaken, kunnen we ook bij warme weersomstandigheden deze dienst aanbieden. Families die hun overledene thuis laten opbaren, geven doorgaans aan dat dit positief werd ervaren. Thuis, in de vertrouwde omgeving, is vaak de beste plaats om afscheid te nemen."