Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Boekel Parket


Parketvloeren - Laminaatvloeren - Lamelvloeren

Vloeren schuren

Adres en contactgegevens:


Showroom: Bernseweg 20 K

Ammerzoden

Tel: 06 - 29 183 193

Fax: 073 - 599 23 58

info@boekelparket.nl

www.boekelparket.nl

Openingstijden:Op afspraak kunt u overdag en 's avonds terecht in onze showroom.

Boekel Parket is gevestigd in Ammerzoden nabij 's Hertogenbosch en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande houten vloeren. Van parket tot laminaat en houten vloeren, overal zijn wij in thuis. Niet alleen voorzien wij u van deskundig advies over de aanschaf van de vloer, maar ook voeren wij de aanleg tot in de kleinste details zelf uit. Met goed opgeleid personeel brengen wij iedere klus tot een goed eind.


Parket

Parket is een houten vloer op een traditionele manier gelegd. Boekel Parket legt dit traditioneel op een moderne manier!


Lamelparket

Een lamel, ook wel in-between of duo-plank genoemd, is op dit moment de meest verkochte vloer. Het ziet eruit als en voelt ook aan als een massieve houten vloer.


Planken vloeren

Planken, ook wel massieve vloerdelen, heeft Boekel Parket ook te kust en te keur. Uiteraard in vele houtsoorten en -maten. Ieder interieur is anders, maar door de uitgebreide keuze aan houtsoorten kunnen wij iedere ruimte een warme en sfeervolle uitstraling geven.


Laminaat vloeren

Ook in laminaat hebben wij een uitgebreid assortiment. Wij kunnen u vele merken vloeren leveren, waaronder één van onze hoofdmerken. Berryfloor laminaat. Deze is te verkrijgen in allerlei prijsklassen, maten en uiteraard kleuren.


Onderhoud

Wij zien graag dat ons product mooi blijft. Onderhoud is daarom noodzakelijk, want dit garandeert de langst mogelijke levensduur. Iedere type vloer vereist zijn eigen soort onderhoud en met de vele schoonmaakmiddelen die momenteel te krijgen is, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer!


Voorkom dat uw vloer op de verkeerde manier onderhouden wordt en vraag ons om advies. Wij staan voor u klaar en helpen u uw vloer mooi en in goede staat te houden.