Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Duin Tegels

Nostalgic Living


Tegels - Natuursteen - Sanitair - Vloerverwarming

Nostalgische Meubels en Houten Vloeren

Adres en contactgegevens:


Hogesteeg 44

5324 AE  Ammerzoden

Tel: 073 - 599 45 53

Fax: 073 - 599 18 24

info@duintegels.nl

www.duintegels.nl

Openingstijden:Ma:

Di:

Wo:

Do:

Vr:

Za:

10.00 - 18.00

Gesloten

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 20.00

10.00 - 17.00

's avonds op afspraak

Duin Tegels

In de sfeervolle showroom van ruim 600 mtr² vindt u een uitgebreid aanbod wand- en vloertegels, in uiteenlopende stijlen en prijsklassen.


Duin Tegels levert naast gebakken tegels ook natuursteen. Natuursteen is een verzamelnaam voor diverse steensoorten die uit de natuur komen en worden verwerkt tot vloertegels. Er zijn diverse soorten zoals graniet, marmer, leisteen, hardsteen, travertin enz.

Natuursteen is prima te combineren met vloerverwarming. Het neemt gemakkelijk warmte op maar de warmte loopt heel langzaam weer af.


Duin Tegels heeft een uitgebreid aanbod nostalgisch sanitair in de showroom van diverse bekende merken. Naast het nostalgische aanbod levert Duin Tegels u ook een moderne en eigentijdse collectie.


U kunt bij Duin Tegels terecht voor een complete installatie van uw badkamer. Van het infrezen van de leidingen t/m het tegelen van de wanden en vloeren.


Duin Tegels is gespecialiseerd in het verwerken van vloerverwarming. Vloerverwarming is de ideale manier van verwarmen. Vooral bij stenen vloeren wordt vloerverwarming vaak toegepast. Er zijn diverse manieren om vloerverwarming te plaatsen. Duin Tegels kan u een deskundig advies, desnoods op locatie, aanbieden.


Duin Nostalgic Living

Nostalgic Living is dagelijks op zoek naar de mooiste en meest authentieke meubelen. U vindt er naast antieke meubelen, een grote collectie sfeervolle kasten, eethoeken en banken. Ook vindt u op het gebied van woonaccessoires een breed aanbod van bekende merken.


Met krijtverf creëert u een warme sfeer in uw huis. Nostalgie van vroeger verwerkt in zachte kleuren. Bij Nostalgic Living vindt u de complete collectie van Painting the Past


Houten vloeren, verouderd en authentiek. Haal stijl, karakter en allure in huis met authentieke, houten vloeren van Nostalgic Living. U vindt in de showroom van Nostalgic Living compleet gelegd vloeren in diverse kleuren en uitvoeringen. Zo krijgt u een prima beeld van de mogelijkheden.