Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Lequinda Printing B.V.

Drukkerij

Adres en contactgegevens:


De Hoef 3f

5311 GH  GAMEREN

Tel: 0418-564052

Fax: 0418-564088

info@lequindaprinting.nl

www.lequindaprinting.nl

Openingstijden:Ma:

Di:

Wo:

Do:

Vr:

Za:

Zo:

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

Gesloten

Gesloten


Totale oplossing

Lequinda Printing doet meer dan drukwerk alleen...

Het moge duidelijk zijn: met alleen drukwerk bent u er niet. Lequinda Printing wil u de toegevoegde waarde leveren door zich in te leven in uw situatie, maar ook in die van uw klanten. Met het leveren van een totale oplossing en door u veel tijdrovend werk uit handen te nemen. Ook wanneer u tijdelijk ‘omhoog’ zit. Met uw spoedklussen zijn wij u graag van dienst. Met beide benen op de grond. Met onze ‘no nonsense’ benadering. Zonder onnodige overhead, want dat zouden wij u moeten berekenen. En daarom zijn de prijzen bij Lequinda Printing laag.


Toegevoegde waarde

Met het leveren van drukwerk alleen zijn wij niet tevreden. Lequinda Printing stelt zich altijd op als partner voor haar opdrachtgevers. En probeert zich helemaal in te leven in de probleemstelling van de opdrachtgever. Door vooraf kritisch mee te denken met de klant. En dat kunnen de mensen Lequinda Printing, omdat zij van vele markten thuis zijn. En persoonlijke aandacht vanzelfsprekend vinden.


Lokatie

Omdat Lequinda Printing de kosten laag wil houden, kunt u ons niet vinden op een duur bedrijventerrein. Lequinda Printing is gehuisvest in een modern bedrijfspand in Gameren, onder de rook van Zaltbommel, 5 minuten vanaf de A2, centraal in Nederland.


Drukwerk

Voor kwalitatief hoogstaand drukwerk tegen de scherpste prijs heeft u vakmensen nodig. Mensen die niet alleen weten hoe drukwerk het beste geproduceerd wordt, maar vooral hoe het anders kan en welke voordelen u daarmee kunt behalen. Mensen die voortdurend als partners met u meedenken.


Lequinda Printing is bekend vanwege het zeer snel en vakkundig leveren van alle soorten drukwerk. Lequinda Printing maakt de meest uiteenlopende luxe 4 kleuren-brochures, maar ook voor eenvoudiger drukwerk, zoals briefpapier, visitekaartjes en verenigings drukwerk draait Lequinda Printing haar hand niet om.


Groot formaat printing

Naast de gangbare formaten, biedt Lequinda Printing ook de mogelijkheid om groter te gaan. Met de krachtige groot formaat printer van Canon, de IPF 8000, levert Lequinda Printing groot formaat posters met een breedte van 105 cm van de rol. Uw product of boodschap zal met hoge kwaliteit grootst aangekondigd kunnen worden en zal een echte blikvanger zijn.


Kleur

Met het nieuwe inktsysteem van deze Canon met 12 kleuren, levert Lequinda Printing groot formaat posters met levensechte kleuren. Ook bij een groter aantal blijven de kleuren krachtig en constant. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor sfeervolle zwart-wit posters. Die worden met dezelfde hoge printkwaliteit en detaillering afgeleverd.


Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.