Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Mieke Morgenstern

Pianodocente


Pianolessen voor beginners en gevorderden

Nu ook voor mensen met een verstandelijke beperking


Repetitor en Begeleider van andere instrumenten en zangers.

Adres en contactgegevens:


Maasdijk 5

5308 JA  Aalst

Tel: 0418 - 55 32 48

Mob: 06 - 12 350 452

w.morgenstern@kpnplanet.nl

Even voorstellen, mijn naam is Mieke Morgenstern, pianodocente. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik geef pianolessen en heb twee lespraktijken, één in Aalst en één in Giessenburg.


Voor solfège en muziektheoretische vakken kunt u ook bij mij terecht. Tevens geef ik keyboardles. Het keyboard kan een opstap zijn naar een ander instrument.


Muziek gebruik ik ook als therapie. Het is de hoogste spirituele vorm van communicatie waarmee we universele levensenergie overbrengen. In onze westerse cultuur , waar we zo het accent leggen op onze intellectuele vermogens, is het ervaren met de zintuigen een beetje op de achtergrond geraakt. Muziek is een prachtig middel om emoties te verwerken en om emoties te uiten.


Zelf muziek maken is leuk.

Zelf muziek maken is leuker dan er alleen naar te luisteren.

Muziek maken is ook goed voor je hersencellen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft  aangetoond dat musiceren erg goed is voor ons brein. Het stimuleert alle verstandelijke capaciteiten zoals geheugen, leren, concentratie, planning, creativiteit en emoties.


Wilt u meer weten ,dan kunt u mij bellen !


De Fa.Sommer in Gorinchem biedt ons 2x per jaar de mogelijkheid om een leerlingenmiddag te houden in hun mooie showroom. De leerlingen mogen dan altijd op een prachtig instrument spelen. In de pauze krijgen we dan een consumptie aangeboden.


Mensen met een verstandelijke beperking

Ik heb mij  ook toegelegd op het muziek maken met mensen die een verstandeiljke beperking hebben.Ik heb lessen gevolgd aan de Academie De Wervel in Zeist, de opleiding voor Kunstzinnig Therapeut.

Mensen met een verstandelijke beperking voelen aan mij dat ik ze accepteer zoals ze zijn.Ze mogen zichzelf zijn bij mij.Dat geeft ze een gevoel van vertrouwen.Ik gebruik daarbij mijn intuïtie.Ik heb o.a. autistische leerlingen waarmee ik eerst een vertrouwensband opbouw.Dat is in eerste instantie het belangrijkste.Muziek is een universele taal waarmee je communiceert zonder tussenkomst van woorden.En dat is fijn voor mensen die overal voelen dat ze anders zijn dan een ander.Het gaat meer om het beleven van muziek dan om de prestatie.Natuurlijk is dat bij iedereen verschillend.Het is de kunst om een balans te vinden tussen leren en beleven.Vanuit volledige acceptatie kunnen er onvermoede kwaliteiten naar boven komen.  U kunt mij altijd bellen voor nadere informatie.

Terrein Welkoopwinkel

Peursumseweg 25

3381 KT  Giessenburg