Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Praktijk Tara


Diverse Massage's - Reiki - Magnetiseren

Alternatieve Geneeswijzen


2 Locaties:


Yvonne Keynemans


Verpleeghuis Het Zonnelied

(afd. fysiotherapie)

Hogesteeg 2

5324 AD  AMMERZODEN


Complementaire Zorgcentrum

Namasté

Paterstraat 44

5275 AJ  DEN DUNGEN


Tel: 073 - 594 20 87

Mob: 06 - 22 265 185

www.praktijktara.com


Behandeling op afspraak

openingstijden zie website

Klassieke ontspanningsmassage

Klassieke ontspanningsmassage is één van de manieren om lichaam en geest tot rust te brengen. Massage geeft je ontspanning, pijnverlichting en nieuwe energie waardoor jij je beter in balans zult voelen.

In onze drukke maatschappij wordt veel van ons gevraagd waarbij we ons vaak overbelast voelen, weinig energie hebben en te weinig tijd aan onszelf besteden. Het gevolg is dat we niet genoeg ontspannen, vermoeid en lusteloos worden en daardoor eerder uit balans raken.

Ook bij lichamelijke inspanningen, het verrichtte van dezelfde handelingen, zware belasting, kunnen zich in het lichaam spanningen vast gaan zetten en/of pijnklachten veroorzaken.

Door een ontspanningsmassage te ontvangen, voel jij je weer lekkerder in je vel zitten. Je krijgt meer energie, je voelt je weer opgeladen en daardoor weer in balans.


Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een massage waar veel olie bij gebruikt wordt en die afgestemd wordt op het type mens door middel van kruiden en etherisch olie. De kruidenolie heeft een smerende, medicinale en ontspannende werking wat diep doordringt in het lichaam.

Er wordt extra aandacht besteed aan de eventuele blokkades in energiepunten en energiekanalen.

Er bestaan meerdere Ayurvedische massage technieken voor het opbrengen van de kruidenolie. Hierbij kun je denken aan diverse massage handgrepen. Door de verschillende wrijfrichtingen, activerende bewegingen en lokale behandelingen brengt dit het lichaam en geest beter in balans. Het effect van een Ayurvedische massage betreft zowel het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam en geeft rust op emotioneel en geestelijk gebied. Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelfregulerend/zelfherstellend vermogen van het lichaam.


Thaise massage

Een complete Thaise massage is een traditionele combinatie van acupressuur, energie meridiaan punten, en yoga-achtige stretching. Thaise massage is anders dan veel westerse vormen van massage. Bij deze massage wordt er geen olie gebruikt, de masseur gebruikt een matras op de vloer (in plaats van een massage tafel), en de cliënt blijft volledig aangekleed tijdens de massage. Thaise massage wordt ook weleens " yoga voor luie mensen " genoemd!


Hot-stone massage

Bij Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van warme, gladde basaltstenen. Een hotstone massage wordt niet alleen met de stenen uitgevoerd, maar wordt veelal gecombineerd met een (ontspannings)massage.

Eerst wordt door middel van de handen de spieren met massageolie warm en los gemasseerd.

Als extraatje wordt er tijdens deze massage gebruik gemaakt van de warme stenen. Door de combinatie van lange strijk en cirkelvormige bewegingen, de speciale hotstone olie, dringt de warmte van de stenen en olie nog dieper op de spieren door. De stenen worden ook op de verschillende lichaamsdelen gelegd zodat de warmte diep kan doordringen op de gespannen spieren of pijnplekken.


Kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempel massage wordt eerst uw huid gescrubt en gemasseerd. Vervolgens worden katoenen buideltjes gebruikt met daarin een twaalftal kruiden die zijn samengesteld uit ontspannende, reinigende en vitaliserende kruiden. De buidels met kruiden worden verwarmd in een speciale daarvoor bestemde pan.


Allereerst worden de spieren warm en los gemasseerd en gescrubt met een speciale gember/citrusolie en PH neutrale zout. Daarna wordt door middel van de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met wisselende druk de huid gemasseerd.

Tijdens de kruidenstempel massage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij die zorgen voor onder andere een intensieve dieptereiniging. Door het openen van de poriën kunnen afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Bovendien wordt de stofwisseling geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd.

Deze heerlijke geurende, therapeutische kruidenstempel massage helpt tegen stress en brengt je geest en lichaam weer in balans. Het kruidenmengsel heeft een heilzame werking ten aanzien van de spijsvertering en de weestand.

Gun jezelf deze diepe warme en reinigende massage door even alles achter je laten, heerlijk wegdromen door de ontspannende en energetisch werking die kruidenstempel massage je geeft.


Stoelmassage

Een stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontwikkelde Ergonomische massagestoel die je lichaam geheel ondersteund, zodat je hele lichaam zich kan ontspannen.De stoelmassage duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.De massage wordt over de kleding heen gegeven en er komt geen olie aan te pas.

De stoelmassage is uitermate geschikt voor iedereen die onder druk moet presteren en/of langdurig in een belastende eenzijdige werkhouding bezig is (bv. werken achter de computer).Een stoelmassage werkt niet alleen activerend maar is ook zeer ontspannend.  Doordat je steeds in dezelfde werkhouding zit kunnen de spieren zich gaan verkrampen wat pijnklachten kan geven.

De stoelmassage werkt op de energiebanen in ons lichaam, door deze drukpuntmassage en de stretchingen die gegeven kan worden op het hoofd, de rug, nek, schouders, armen en handen, en de heupen krijgen spieren de kans om zich weer te ontspannen en pijnklachten zullen daardoor verminderen of zelf verdwijnen en de energie kan weer beter gaan stromen doordat lichaam en geest in balans wordt gebracht.

De masseur kan je richtlijnen en tips geven hoe je op een verantwoorde manier kunt werken op je werkplek en aan je houding.Het is daarnaast belangrijk om de werkplek inrichting kritisch te analyseren en te evalueren. De stoelmassage kan gegeven worden in de praktijk, op je werkplek of bij je thuis. Het voordeel is dat de Ergonomische massagestoel inklapbaar en dus makkelijk mee te nemen is naar bedrijven, instellingen, trainingen, of gewoon bij je thuis.

Een stoelmassage kan preventief werken tegen RSI en werkstress, zeker wanneer deze uitgebreid wordt met oefeningen tegen RSI en werkstress.