Algemene voorwaarden | Disclaimer

© 2008 - 2009 Regiobommelerwaard.nl   |   Powered by: Webvertisement Nederland

REGIO

BOMMELERWAARD

.NL

Startpagina Aanmelden Vacatures Personeel aangeboden

Winkels - Bedrijven - Vacatures in de gemeenten Zaltbommel - Maasdriel    

advertentie
Omhoog vallen bestaat niet.
En zéker niet in Google!
Écht hoog in Google,
met een website die wérkt!
Webites en webshops:
• Hoog in Google
• Geschikt voor mobiel
• Optimale conversie
• Modernste technieken
• Eenvoudig onderhouden
• 100+ Referenties
• Verrassend betaalbaar..!
Dé websitebouwer van
de Bommelerwaard e.o.
www.hobo-online.nl

Restaurant - Bistro

In Petto


Restaurant - Zaalverhuur - Feestlocatie - Vergaderingen

Adres en contactgegevens:


Waaldijk 1

5328 EZ  Rossum

0418 - 66 42 21

info@bistroinpetto.nl

www.bistroinpetto.nl

Openingstijden:di t/m do: diner

vr tm zo: lunch en diner


Kijk voor actuele openingstijden op onze website.

Van harte welkom bij Bistro 'In Petto'!

De bistro waar u zich uit en thuis tegelijk voelt....


De sfeer is warm, huiselijk en persoonlijk en ons restaurant is gezellig ingedeeld met verschillende soorten tafels, een comfortabele hoekbank en een nostalgische eetbar. De kaart en krijtborden wisselen mee met het seizoen en staan vol eerlijke, ambachtelijke gerechten.

Of u nu snel een hapje wilt eten, u iets leuks te vieren heeft of een romantisch diner voor twee, ons jonge, enthousiaste team staat klaar om u te verwelkomen.


Bistro 'In Petto' is gelegen Rossum, een klein plaatsje aan de waal nabij Zaltbommel en ’s Hertogenbosch. Het restaurant heeft verschillende buitenterrassen waaronder ons prachtige dijkterras met uitzicht op de waal en haar uiterwaarden. Daarnaast hebben wij een sfeervolle, aparte ruimte beschikbaar voor groepen en partijen.


Voor meer informatie over ons pand, de mogelijkheden en de wijn- & menukaart nodigen wij u uit onze website te bezoeken.Zaal ’t Schippers Welvaeren

Vroeger meerden schippers hun schip aan bij de waalstranden om daarna in gezelschap van andere schippers in café 't Schippers Welvaeren op Waaldijk 1 een gezellige borrel te doen.

Hoewel de schippers hun schip tegenwoordig niet meer afmeren aan de waalstranden en de Waaldijk 1 geen café meer is maar een bistro, is de gezelligheid in het pand door de jaren heen niet vergaan en zo de naam ook niet.


Op de onderste verdieping van de Waaldijk 1, naast de Irish Pub, vindt u zaal 't Schippers Welvaeren. De zaal heeft haar eigen ingang, bar, keuken en toiletten en parkeergelegenheid, wat haar bij uitstek geschikt maakt voor besloten gelegenheden.

Zakelijke bijeenkomsten, private diners, verjaardagen, feesten etc... Naar gelang de gelegenheid zijn er verschillende tafelopstellingen mogelijk en kan er tevens ruimte voor bijvoorbeeld een buffet, een beamer, een artiest of een dansvloer gecreëerd worden. De zaal bestaat uit twee delen welke los of gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Hierdoor biedt het de mogelijkheid sfeer te creëren voor zowel grote als kleinere groepen. Via een buitentrap staat zaal 't Schippers Welvaeren in verbinding met het overdekte en verwarmde dakterras, dus ook combinaties met het terras zijn mogelijk.


Voor meer informatie over het houden van uw gelegenheid in zaal ’t Schippers Welvaeren verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Natuurlijk bent u van harte welkom voor een rondleiding en/of het bespreken van de vrijblijvende mogelijkheden.


Wij zien u graag tegemoet op de Waaldijk 1 te Rossum!


Bram & Nancy